KINOKLASSIKA: Titanic 3D

KINOKLASSIKA: Titanic 3D

Titanic 3D

3h 15min  |  Draama, Seiklus, Romantika  |  Kinodes alates: 08.03.2018

20 aastat on möödas päevast, mil Eestis esilinastus üks kõigi aegade suurim film. Kassahiti peaosades säravad noored staarid Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet ning lavastajaks on üks ja ainus, maailma edukaim režissöör James Cameron. 11 Oscarit võitnud meistriteos jõuab kinoekraanidele digitaalselt täiustatuna ja 3D-formaadis.

10. aprillil 1912. aastal alustab Inglismaalt oma esimest reisi luksusaurik “Titanic”, mida nimetati “unistuste laevaks”. Teiste reisijate seas on Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), 17-aastane kõrgemasse seltskonda kuuluv ameeriklanna, keda lämmatavad ümbritseva keskkonna silmakirjalikud reeglid ja mõttetud normid. Reisil tutvub ta vaese kunstniku Jack Dawsoniga (Leonardo DiCaprio), kes on vaba kui lind ning ei tea kunagi, kust ta ennast järgmisel hommikul leida võib.

Pärast seda, kui Jack on näidanud Rose’ile kirevat maailma väljaspool tema kuldset elustiili, on tal võimatu oma senise elu ning tulevase abikaasa Cali (Billy Zane) juurde tagasi pöörduda. Ainus, mida noored ei tea, on see, et iga hetkega läheneb suursugune laev kuskil Atlandi ookeani avarustel ootavale jäämäele...

Filmi stsenarist ja lavastaja James Cameron toob omaaegse suurfilmi meie kinoekraanidele veel suuremana ja paremana - üliefektses 3D-formaadis saame kaasa elada Jacki ja Rose'i ning ka kõigi aegade kuulsaima laeva hukule.

Lisaseansid tulevad näitamisele märtsikuu kolmapäevadel.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ning eesti-ja venekeelsete subtiitritega.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: James Cameron
Osatäitjad: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Bill Paxton, Frances Fisher


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.