Küll ma olen ilus!

Küll ma olen ilus!

I Feel Pretty

1h 50min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 04.05.2018

Režissöörid Abby Kohn ja Marc Silverstein, kes on tuntud oma romantiliste komöödiafilmidega “Tõotus”, “Kuidas jääda vallaliseks” ja “Ikka suudluseta”, on saanud valmis komöödiaga “Küll ma olen ilus!”, mis räägib naiselikust eneseväärikusest ja sellest, et enesekindlus muudab kõike.

Renee elu on pidevate dieetide ja trennide okkaline rada. “Julge algus on pool võitu,” mõtles Looja ning kukutas vaesekese trenažööril uperkuuti. Renee lööb pea ära – ja teda valdab petlik veendumus, et ta on nüüd vastupandamatu. Sõna otseses mõttes uuesti sündinuna võrgutab ta enesekindlana noormehi, osaleb bikiinivõistlusel ega häbene end isegi modelliks pakkuda.

Paraku pole Renee teiste silmis raasugi muutunud. Igatahes mitte väliselt. Aga sisimas? Võib-olla muutis tärganud enesekindlus teda tõepoolest?

Peaosatäitja Amy Schumer on tuntud oma väljakutsuvate rollide poolest (“Nagu hunnik õnnetust”), kaasa teevad ka Michelle Williams (“Kurb valentinipäev”), modell ja näitleja Emily Ratajkowski, tippmodell Lauren Hutton ja “Must Panter” Naomi Campbell


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Abby Kohn, Marc Silverstein
Osatäitjad: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Tom Hopper


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.