NT Live - Noor Marx

NT Live - Noor Marx

NT Live - Young Marx

2h 40min  |  Teater  |  Kinodes alates: 07.12.2017

Richard Beani ja Clive Colemani uues komöödias astub Rory Kinnear („Kolmekrossiooper“, „Penny Dreadful“, „Othello“) üles Marxi ja Oliver Chris („Kaheteistkümnes öö“, „Green Wing“) Engelsi rollis. Londoni teatrist The Bridge Theatre otse üle kantava etenduse lavastaja on Nicholas Hytner ning taas on saanud kokku Broadway ja West Endi hittkomöödia „Üks mees, kaks bossi“ loomemeeskond.



On aasta 1850 ja Londoni Soho linnaosas, Deani tänaval peidab end Euroopa enimkardetud terrorist. See 32-aastane pankrotis, rahutu ja seksinäljas revolutsionäär kujutab endast vahutavat kombinatsiooni briljantsest intellektist, solvavast, satiirilisest nutist ja lapselikust emotsionaalsest küündimatusest.



Mehe ümber tiirlevad raisakotkastena võlausaldajad, spioonid, rivaalitsevad revolutsioonilised rühmitused ja tema kauni naise võrgutajad. Tal puudub kirjutamiseks inspiratsioon, tema abielu on hääbumas, tema sõber Engels on tema geniaalsuse raisku minemise pärast meeleheitel ning tema ainus lootus on töö raudteel. Siiski pole pealinnas kedagi, kes suudaks pubisid kammides veeta põnevama õhtu kui Karl Heinrich Marx.


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Nicholas Hytner


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.