Operatsioon "Overlord"

Operatsioon "Overlord"

Overlord

1h 50min  |  Märul, Õudus  |  Kinodes alates: 09.11.2018

Superprodutsent J.J. Abramsi uusim kiiksuga õudusmärul pakub ohtralt rahuldustpakkuvaid hirmujudinaid ja põnevust. Jubedad sündmused rulluvad lahti teise maailmasõja päevil. Vaid mõned tunnid enne Normandia dessanti laskuvad Ameerika langevarjurid natside okupeeritud Prantsusmaale, et viia täide missioon, mis on liitlasvägede invasiooni edu eelduseks. Nimelt on USA sõdurpoiste ülesandeks hävitada sakslaste tugipunktiks muudetud kiriku tornis asuv raadiosaatja. Maandumine plahvatuste ja kuulirahe sees on põrgulikult ohvriterohke ning retk läbi natside tugipunkti ümbritseva metsa tontlik ja pahaendeline. Teel kohtab sõdurisalk noort prantslasest külaneiut, kelle juhatusel lähenetakse sihtmärgile. Neiu kodukülas selgub, et tegemist ei ole päris tavalise natsipunkriga vaid kiriku all asuvas salapärases meditsiini-laboris toimuvad kohutavad eksperimendid. Peagi satuvad ameeriklased silm-silma vastu vaenlastega ning selle, kes zombie-sõjast võitjana väljub, otsustab pikk ja piinarikas võitlus.

Osades astuvad üles Pilou Asbaek (Ghost in The Shell, 2017), Jovan Adepo (mother!, 2017), Mathilde Ollivier (The Misfortunes of François Jan, 2016), Wyatt Russell (22 Jump Street, 2014) , Bokeem Woodbine (Spiderman: Homecoming 2017), Iain De Caestecker (Lost River, 2014) ja John Magaro (The Big Short, 2015). Režissööriks Julius Avery (Son of a Gun, 2014).

Filmi produtsent on J.J. Abrams, kelle lavastatud on muu seas nii "Star Warsi" kui "Star Treki" ülipolulaarsed uusversioonid ning kes on alusepanijaks ka Cloverfieldi-filmide ja telesarja "Lost" müstilistele universumitele.


Levitaja: Forum Cinemas OÜ - ESTONIA
Lavastaja: Julius Avery
Osatäitjad: Pilou Asbaek, Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Iain De Caestecker


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid