Black Sabbath - The End of The End

Black Sabbath - The End of The End

2h 4min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 28.09.2017

28. septembril rokime koos Ozzy Osbourne`i legendaarse bändiga Black Sabbath.

Kontsertfilm „Black Sabbath - The End of The End“ on metalmuusikale elu andnud legendaarse Black Sabbathi viimase ringreisi kroonika. 2017. aasta 4. veebruaril tormas Sabbath lavale oma kodulinnas Birminghamis, kus esitati ringreisi „The End“ viimane võidukas kontsert. See suurejooneline kontsert sulges peaaegu pool sajandit kestnud karjääri eesriide.

Väljamüüdud kontsert oli bändi maailmatuuri kulminatsioon. Tuuri käigus esineti enam kui pooleteisele miljonile fännile. Alates bändi loomisest 1968. aastal on Black Sabbath loonud teedrajavat, heavy metalile aluse andnud muusikat ja mõjutab veel tänapäevalgi bände kõikjal maailmas.

Film toob fännideni lähivaate emotsionaalselt laetud kontserdilt, kus esitati hitte nagu „Iron Man“, „Paranoid“, „War Pigs“ ja paljud teised. Ühine Sabbathiga ka stuudios, kus mängitakse ainulaadselt ja eksklusiivselt bändi lemmiklugusid, mis tuuril ei kõlanud ning heida intiimne pilk bändi sisemaailma: muusika, suhted ja tögamine, vaid asjaosalistele arusaadavad naljad.

„Black Sabbath - The End of The End“ annab vaatajale võimaluse näha Black Sabbathi uskumatut luigelaulu oma silmaga. Vaid ühel õhtul 28. septembril näidatakse enam kui 1500 maailma kinos filmi eksklusiivset versiooni.

Filmi režissööriks on Dick Carruthers („Led Zeppelin: Celebration Day“, „Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Live“, Mumford & Sons Live From South Africa: Dust and Thunder").


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: Dick Carruthers


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.