Kull

Kull

Tag

1h 40min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 29.06.2018

Viis võistlushimulist sõpra mängivad igal aastal kuu aega reegliteta kullimängu, mis sai alguse juba 1. klassis. Nad seavad ohtu oma elu, töökohad ja suhted, et alistada üksteist lahinguhüüdega “Kull!”

Sel aastal langeb mänguaeg kokku ainsa võitmatu mängija pulmadega, mistõttu peaks ta viimaks lihtne sihtmärk olema. Aga ta teab, et nad on tulemas… ja ta on valmis.

Tõestisündinud lool põhinev komöödia “Kull” näitab, milleks kõigeks on mõni tüüp võidu nimel valmis.

“Kulli“ režissöör on Jeff Tomsic (Comedy Centrali „Eided”), osatäitjad on Ed Helms („Pohmaka” filmid, “Me oleme Millerid”), Jake Johnson (telesarjast “Uus tüdruk”), Annabelle Wallis (“Muumia”), Rashida Jones (telesarjast “Parks and Recreation”), Isla Fisher (“Nüüd sa näed mind”), Leslie Bibb (“Raudmees 2”), Hannibal Buress (“Neetud naabrid”), Jon Hamm (“Põgenemise rütm”, telesari “Pöörased”) ja Oscarile kandideerinud Jeremy Renner (“Piinakamber”, „Külm linn”).

„Kulli” stsenaristid on Rob McKittrick („Oodates”) ja Mark Steilen (telesari „Mozart in the Jungle”) ning lugu põhineb Russell Adamsi Wall Street Journalis avaldatud artiklil „Et vältida kulliks saamist, on vaja planeerida ja ettevaatlik olla.”


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Jeff Tomsic
Osatäitjad: Annabelle Wallis, Jon Hamm, Isla Fisher, Jeremy Renner, Leslie Bibb, Rashida Jones, Ed Helms, Jake Johnson, Hannibal Buress


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid