Tosin tugevat

Tosin tugevat

12 Strong

2h 9min  |  Draama, Sõda  |  Kinodes alates: 19.01.2018

Chris Hemsworth (Thor”, “Tasujad”) ja Oscarile kandideerinud Michael Shannon (“Ööloomad”) kehastavad peaosi uues vägevas filmis “Tosin tugevat”. Bestselleril põhinev lugu jutustab tõelistest kangelastegudest, mis leidsid aset 11. septembri rünnakute järgselt teispool ookeani.

„Tosin tugevat” tegevus leiab aset 11. septembri järgsetel päevadel, kui uuele rühmajuhile Mitch Nelsonile (Chris Hemsworth) kuuletuv USA eriüksus saadetakse esimesena Afganistani üliohtlikule missioonile. Mägisel maastikul tuleb neil veenda Põhja-Alliansi kindral Dostumit (Navid Negahban „Treenitud tapma”) oma vägesid nendega liitma, et võidelda ühise vaenlasega – Talibani ja tolle Al Qaeda liitlastega. Lisaks vastastikuse usaldamatuse ja üüratu kultuurilõhe ületamisele peavad moodsaimate sõjarelvadega harjunud ameeriklased kohanema Afgaani ratsasõdurite iganenud taktikaga. Uutel liitlastel seisab ees võimatu ülesanne: nad on vähemuses ja vähemate relvadega vastamisi armutu vaenlasega, kes vange ei võta.

Filmi „Tosin tugevat” režissöör on auhinnatud Nicolai Fuglsig. Produtsendid on legendaarne Jerry Bruckheimer („Kariibi mere piraadid”), Molly Smith, Trent Luckinbill ja Thad Luckinbill („La La Land: California unistused”, „Sicario”).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Nicolai Fuglsig
Osatäitjad: Chris Hemsworth, Taylor Sheridan, Michael Shannon, Michael Peña, Elsa Pataky


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.