Pulmapilgar

Pulmapilgar

Le sens de la fete

1h 55min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 27.10.2017

Filmide "1 + 1" ja "Samba" režissöörid Olivier Nakache ja Eric Toledano, kes on pälvinud ohtralt tunnustust nii vaatajatelt kui ka kriitikutelt, on valmis saanud uue komöödia "Pulmapilgar".

Max on juba üle 30 aasta töötanud peokorraldajana. Ta on oma ala parim! Korraldanud sadu pidusid, soovib ta mõnda aega puhata. Enne aga tuleb täita veel üks tellimus: korraldada Pierre'i ja Héléna luksuslik pulmapidu XVII sajandi lossis. Maxil on kõik hoolega läbi mõeldud nagu ikka: palgatud kelnerid, pagarid, nõudepesijad, tellitud fotograaf, muusikud ja lillekaunistused – kõik, mida musterpeoks tarvis. Paraku tekivad üksteise järel probleemid, mis võivad rikkuda kauneimad peohetked ja muuta ideaalse loomingu kaoseks ja katastroofiks.

Seda prantsuse komöödiat vaadates saate teada pulmabanketi korraldamise saladused: mida peab tegema, mida ei tohi teha ja millele pöörata erilist tähelepanu, et pidu teeks rõõmu ega kujuneks äparduste rajaks. Kulissidetagune ettevalmistustöö on nagu elu ise: täis tõuse ja mõõnu, naeru ja pisaraid, nalja ja solvumist. Emotsioonid on kordumatud nagu Ameerika mägedel. Kõigi aegade ühe parema prantsuse näitleja Jean-Pierre Bacri suurepärane näitlejatöö pakub aga puhast vaatamisrõõmu.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Éric Toledano, Olivier Nakache
Osatäitjad: Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche, Suzanne Clément, Jean-Paul Rouve, Kévin Azaïs, Judith Chemla


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid