ema!

ema!

mother!

2h 1min  |  Draama  |  Kinodes alates: 03.11.2017

Darren Aronofsky uusim meistriteos EMA! on selle aasta üks kõmulisemaid ja vastakamaid arvamusi tekitanud filme. Vaataja tundeid mitte säästev suur allegooriline maailmalugu räägib naisest ehk emake loodusest (Jennifer Lawrence) ja mehest ehk loojast (Javier Bardem), kes elavad näiliselt idüllilises erakluses kuni nende uksele koputavad kutsumata külalised. Soovides olla lahked võõrustajad võtavad nad võõrad vastu, aga kui ootamatute sissetungijate voog aina kasvab, on naine olukorras, kus tal tuleb ümber hinnata kõik, mida ta on seni teadnud armastusest, pühendumisest ja ohverdusest.

EMA! on hämmastavalt kaunis ja samal ajal koletislik müsteerium, mille kohta kriitikute arvamused jagunevad vaid skaala äärmustesse - ülivõrdelisteks kiiduavaldusteks ja teravateks etteheideteks. Painajalikult eskaleeruva psühholoogilise thrilleri peaosades teevad muljetavaldavad rollid Oscari võitja Jennifer Lawrence („Joy“), Oscari võitja Javier Bardem („No country for old men“), Oscari nominent Ed Harris („Pollock“), Oscari nominent Michelle Pfeiffer („Dangerous liaisons“), Domhnall Gleeson („Ex Machina“), Brian Gleeson („Assassin’s Creed“) jt. Stsenaariumi autor ja lavastaja on Darren Aronofsky, kes varasemalt ohtralt tunnustust ja tähelepanu pälvinud filmidega „Must luik“ ja „Maadleja“.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Darren Aronofsky
Osatäitjad: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson, Brian Gleeson, Kristen Wiig


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid