Carrie Pilby

Carrie Pilby

1h 38min  |  Komöödia, Draama  |  Kinodes alates: 31.03.2017

Carrie Pilby (Bel Powley) on 19-aastane geenius, kes on aasta eest Harvardi lõpetanuna oma vaimselt arengult eakaaslastest kaugel ees. Olles ülimalt teadlik oma ebaharilikul tasemel intellektist ning varustatud üliaktiivse moraalse kompassiga, on Carrie keset New Yorki isoleeritud, sõpradeta, armastuseta ja tööta.

Selleks, et Carrie kestast välja meelitada, koostab tema psühhiaater dr. Petrov (Nathan Lane) nimekirja ülesannetest, mille tüdruk järgneva viie nädala jooksul täitma peab:

Mine kohtama, leia endale sõber, veeda aastavahetus kellegagi koos, hangi endale lemmikloom ning tee midagi, mis sulle lapsena meeldis ja loe oma lemmikraamatut.

Esmalt on Carrie ideele vastu, aga kui selgub, et teda alati pühade ajal külastav isa (Gabriel Byrne) ei ole seekord linna tulemas, sööstab eesmärkidele orienteeritud imelaps talle omase innukusega nimekirja kallale. Pikkamööda inimesi tundma õppides hakkab Carrie aru saama, et tohutus metropolis tema ümber sagivad tüübid ei olegi ühemõõtmelised stereotüübid, vaid keerukad inimolendid, keda pole mingit mõtet ennatlikult hukka mõista.

Draamakomöödia "Carrie Pilby" aluseks on Caren Lissneri samanimeline bestseller. Osades Bel Powley ("Printsessid linna peal"), Gabriel Byrne ("Tavalised kahtlusalused"), Nathan Lane ("Linnupuur"), Vanessa Bayer ("Kontori jõulupidu", "Saturday Night Live"), Colin O’Donoghue ("Elas kord..."), Jason Ritter ("Parenthood"), Desmin Borges ("Preacher") ja William Mosley ("Narnia kroonikad"). Filmi lavastas Susan Johnson ("Call My Name"), kellele see on esimene täispikk lavastajatöö.


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Susan Johnson
Osatäitjad: Bel Powley, Nathan Lane, Gabriel Byrne, Vanessa Bayer, Colin O'Donoghue


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid