KINOKLASSIKA: Hiilgus

KINOKLASSIKA: Hiilgus

Shining

2h 24min  |  Draama, Õudus  |  Kinodes alates: 05.04.2017

Kui sa kujutleksid kõige õõvastavamat luupainajat, siis mis see oleks? Kas see on kohutav tulnukas? Tappev haigus? Stanley Kubricku meistriteoses on kõige õudsamaks terroriks hoopis hirm, et keegi sinu oma perekonnast võiks soovida sind tappa.

"Hiilgus" põhineb õuduskirjaniku Stephen Kingi romaanil, kus kirjanik Jack Torrance (Jack Nicholson) läheb majavalvuriks üksikusse mägihotelli, et uue romaani jaoks materjali koguda. Ta võtab kaasa oma naise (Shelley Duvall) ja poja Danny (Danny Lloyd). Jack ei ole selles hotellis kunagi varem käinud, kuid teda kimbutab pidevalt tunne, et kogu hiiglaslik maja oleks talle justkui väga tuttav. Vastus peitub hämara ja vaenuliku minevikuga hotellis, mis peidab endas kohutavaid saladusi.

Linastuv filmiversioon on tavapärasest 25 minutit pikem. Tegemist on USA filmiversiooniga, mida Euroopa kinodes on haruharva näidatud.

KINOKLASSIKA sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

NB! Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta.


Levitaja: Park Circus
Lavastaja: Stanley Kubrick
Osatäitjad: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd, Scatman Crothers


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid