Ahvikuningas: Kangelane on tagasi

Ahvikuningas: Kangelane on tagasi

Xi you ji zhi da sheng gui lai

1h 29min  |  Märul, Seiklus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 16.12.2016

Ahvikuningas oli võimas Hiina pooljumal, kes mängleva kergusega maa ja taeva vahel kargas ning oli võimeline oma kuju ükskõik kelleks muutma. Ta tahtis surematuks pärisjumalaks saada, aga tema krutskeid täis loomus vihastas välja suured jumalad ja ta pagendati 500 aastaks maapõue vangistusse. Käes on aeg ta sealt vabastada…

Väike mungajüts Liu veedab oma päevi külatänavatel Ahvikuninga legendi jutustades, rahvale vigureid tehes ja virgumise nimel almust paludes. Kui järsku ümbruskonna külades beebid hällidest kaduma hakkavad ja mäetrollid kodusid rüüstamas käivad, satub Liu kokku müstilise ahvipoisiga, kellega nad asuvad üheskoos teekonnale turvalisema kodu suunas. Sel rännakul seisavad nad silmitsi meeletu ja salapärase maagiaga, mis end Hiina rikkalikus looduses peidab.

„Ahvikuningas: kangelane on tagasi“ on põnevusest pakatav seikluslugu suurde hädaohtu sattunud maailmast, mis pöördub abi saamiseks oma unustusehõlma vajunud karvase kaitsja poole.

„Ahvikuningas: Kangelane on tagasi“ on eesti keelde dubleeritud animatsioon. Tegelastele on hääled andnud Mart Müürisepp, Märten Männiste, Tõnu Oja, Ago Anderson, Marika Korolev, Rednar Annus, Anti Kobin, Indrek Taalmaa, Ardo Ran Varres, Taavi Tõnisson, Max Kroonmann, Rolf Jürgen Metsa, Gert Põrk, Nils Oskar Jõgi, Martin Venela, Mait Laas, Johannes Lõhmus ja Elis Loviise Eller.


Levitaja: Mouse Cat Film Distribution OÜ
Lavastaja: Tian Xiao Peng


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.