Nurjatud noored

Nurjatud noored

Good Kids

1h 29min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 09.09.2016

Kui lõbus sul ikka saab olla, kui sa kogu elu ainult reegleid järgid? Neli lapsepõlvesõpra jäävad kohe kooli algul lahedate laste pilkealuseks. Keskkooli lõpuks pole nende sotsiaalne staatus mitte grammigi muutunud. Neid ei kutsuta mitte ühelegi lõpuõhtule. Nad taipavad, et nad loobusid ülikooli nimel kõigest lahedast. Andy (Nicholas Braun: „Müürililleks olemise iseärasused“) tunneb, et ta on kõigist tüüpilistest keskkooliga kaasnevatest kogemustest ilma jäänud.

Lõpetamisele järgneval suvel on Andy peenes Cape Codi maaklubis tennisetreener. Ta astub oma mentori Jaco (Demian Bichir: „Karm paar“, „Parem elu“) jälgedes, kes on kõigile klubiliikmete naistele „eratunde“ andnud. Teistest seltskondlikest heidikutest on Nora (Zoey Deutch: „Vampiiride akadeemia“) nüüd bioloog, Lõvi (Matteo Arias: „Kickin’ It“) õpetab lastele võitluskunste ja Spice (Israel Broussard: „Bling Ring“) on edasipüüdlik kokk. Üheskoos taipavad nad, et see suvi on nende viimane võimalus, nii et nad otsustavad, et sel suvel ütlevad nad kõigele „jah“ ja proovivad ära kõik asjad, mis neil keskkoolis tegemata jäid.

Ja nii alustavad meie kangelased uue eluvaate ja eesmärkidega oma viimast ühist seiklusrikast suve. Lõvi saab kutsed rannapeole ja kohe lähebki lõbusaks. Nad kõik maitsevad esimest korda alkoholi, proovivad esimest korda uimasteid ja naudivad esimest korda kõvasti hilinenud tähelepanu vastassoo poolt. Andy tennisetunnid lähevad kuumaks, kui Gabby (Ashley Judd: „Lahkulööja“) temalt eratunde küsib. Andyst saab klubi uus kuum mängukann ja peagi tahavad juba kõik naised temalt eraviisilisi kohtumisi. Samal ajal on Nora alustanud suhet kolleegiga ja Lõvi proovib kõiki narkootikume, mida ta leiab. Spice on siiani ainuke, kelle suvi ei lähe päris nii, nagu ta oli lootnud. Peagi taipab aga sõpruskond seda, mida paljud inimesed päris eluski − et pidusid täis elu ei paku rahuldust ega vii kuhugile. Pealiskaudsetest eesmärkidest saab peagi nende sõpruse hukatus.

Terve elu jooksul mööda lastud kogemusi ei saa toppida ainult ühte suvesse. Sõbrad tunnevad peagi, et nende äsja leitud rõõm hakkab muutuma luupainajaks. Andy on põhimõtteliselt meesprostituut, Nora saab teada, et tema kallim petab teda, Lõvi võib juba kutsuda narkosõltlaseks ja Spice pole ikka veel tüdrukuga maganud...


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Chris McCoy
Osatäitjad: Zoey Deutch, Ashley Judd, Nicholas Braun, Julia Garner, Virginia Gardner


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid