Blairi nõiafilm

Blairi nõiafilm

Blair Witch

1h 29min  |  Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 07.10.2016

1999. aastal linastunud ja kohe globaalseks fenomeniks saanud „Blairi nõiafilm“ lõi kestva pärimuse ümber meie ajatu hirmu üksinda metsa sattuda.

Sellest on möödas 20 aastat, kui Jamesi õde ja tema kaks sõpra Marylandis Black Hillsi metsas Blairi nõia legendi uurides haihtusid, jättes endast maha palju teooriaid ja kahtlusi.

James (James Allen McCune telesarjast „Häbitu“) ja tema sõbrad Peter (Brandon Scott filmist „Lammutaja Ralph“), Ashley (Corbin Reid telesarjast „Disney Star Darlings“) ja filmitudeng Lisa (Callie Hernandez tulevastest filmidest „La La Land“ ja Ridley Scotti „Alien: Covenant“) lähevad samasse metsa, igaühel kaasas kaamera, et kadumisega seotud saladusi lahendada.

Esialgu on nad lootusrikkad, eriti siis, kui kohalikud Lane (Wes Robinson telesarjast „Salasuhe“) ja Talia (Valorie Curry telesarjast „Jüngrid“) pakuvad end neile läbi sünge ja käänulise metsa teejuhiks. Aga kui lõputu öö edasi venib, tunnetavad noored kellegi pahaendelist kohalolekut. Tasapisi hakkavad nad mõistma, et legend on vägagi tõeline ja palju kurjem, kui nad oleks iial osanud aimata.

„Blairi nõiafilmi“ lavastas Adam Wingard („Sina oled järgmine“, „Külaline“, „V/H/S“, „V/H/S 2“), kellel õnnestus kokku koguda suurepärane kaameratagune tiim, kuhu kuuluvad stsenarist ja pikaaegne kaastöötaja Simon Barrett („Sina oled järgmine“, „Külaline“, „V/H/S“, „V/H/S 2“); produtsendid Roy Lee („Telefonihelin“, „Võõrad“, „Vimm“), Steven Schneider („Paranormaalsed nähtused“, „Astraal“), Keith Calder („Sina oled järgmine“, „Külaline“, „Anomalisa“) ja Jess Calder („Sina oled järgmine“, „Külaline“, „The Devil’s Candy“); ja vastutavad produtsendid Jenny Hinkey, Daniel Myrick („Blairi nõiafilmi“ lavastaja ja stsenarist), Eduardo Sanchez („Blairi nõiafilmi“ lavastaja ja stsenarist) ja Gregg Hale („Blairi nõiafilmi“ produtsent).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Adam Wingard


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid