NT Live - Frankenstein

NT Live - Frankenstein

2h 11min  |  Teater  |  Kinodes alates: 04.11.2020

Danny Boyle’i lavastatud hittetendus "Frankenstein" linastub 4. novembril Sinu kinodes Coca-Cola Plaza, Ekraan ja Centrum.

2011. aastal Londoni teatri National Theatre laval etendunud põnevast, väljamüüdud näidendist sai rahvusvaheline sensatsioon, millest on maailma kinodes osa saanud peaaegu pool miljonit inimest. Oscari pälvinud Danny Boyle’i lavastatud („Trainspotting“, „Rentslimiljonär“) näidendis Frankenstein astuvad üles Benedict Cumberbatch (NT Live „Hamlet“, „Sherlock“) koletisena ja Jonny Lee Miller (telesari „Sherlock New Yorgis“, „Trainspotting“) Victor Frankensteinina.

Frankensteini mõistmatuses, oma süütul, ehkki grotesksel kujul lapselik elajas heidetakse õudust täis looja poolt vaenulikku maailma. Igal sammul julmusega kokku põrkavas elajas kasvavad meeleheide ja kättemaksuhimu ning ta otsustab oma looja üles otsida ja temaga kohutava tehingu sõlmida. Põneva ja vägagi õudse klassikalise loo läbivateks teemadeks on vastutus teaduses, vanemliku hooleta jätmine ning hea ja kurja iseloom.


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Danny Boyle
Osatäitjad: Benedict Cumberbatch, Jonny Lee Miller, Naomie Harris


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.