NT Live - Audients

NT Live - Audients

NT Live - The Audience

2h 46min  |  Teater  |  Kinodes alates: 19.07.2016

NT Live - 10. aastat kinoekraanidel!

Auhinnatud briti lavastus "Audients" naaseb 10. aastapäevaks taas kinoekraanidele!

Oscariga pärjatud Helen Mirren astub taas üles kuninganna Elizabeth II-na, sedakorda West Endi lavastuses "Audients".Kuninganna Elizabeth II on oma 60 valitsemisaasta jooksul kohtunud iganädalastel eraviisilistel audientsidel kõigi Ühendkuningriigi 12 peaministriga. Vaikival kokkuleppel vestluste sisu ei avaldata. Isegi mitte abikaasadele.

"Audients" murrab seda traditsioonilist kokkulepet ning toob vaatajateni Downing Streeti asukate ja kuninganna pöördelised kohtumised. Kõik peaministrid Winston Churchillist David Cameronini on kasutanud neid eravestlusi kuningannaga nii oma ideede testimiseks kui ka pihitoolina. Audientsid kaardistavad teise Elizabethi ajastut, noorest emast vanaemani. Poliitikud tulevad ja lähevad, kuninganna aga jääb ning ootab järgmist peaministrit.

"Audients" toob taas kokku stsenaristi ja näitekirjaniku Peter Morgani ning Oscari-võitjast näitlejanna Helen Mirreni, kes on varasemalt teinud koostööd ohtralt tunnustust pälvinud filmis "Kuninganna". "Audientsi" lavastajaks on Oscari-nominent Stephen Daldry („Billy Elliot“, „Tunnid“). West Endi lavale on etenduse toonud Matthew Byam Shaw Playful Productionsist, Robert Fox ja Andy Harries.


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Stephen Daldry
Osatäitjad: Helen Mirren, Paul Ritter


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.