NT Live - Üks mees, kaks bossi

NT Live - Üks mees, kaks bossi

NT Live - One Man, Two Guvnors

3h 20min  |  Teater  |  Kinodes alates: 14.11.2019

NT Live - 10. aastat kinoekraanidel!

NT Live`i humoorikas hittnäidend naaseb 10. aastapäevaks taas kinoekraanidele!

Tony-auhinnaga pärjatud ja "The Late Late Show's" endale nime teinud James Corden on peategelane lärmakalt naljakas tükis "Üks mees, kaks bossi", mis 2011. aastal nii Londoni West Endi kui ka Broadway publiku südamed vallutas.

Cordeni kehastatud Francis Henshall saab oma skiffle’i bändist kinga ja hakkab väiksekaliibrilise East Endi kelmi Roscoe Crabbe’i käepikenduseks. Crabbe annab Henshallile ülesandeks nõuda oma kihlatu isalt sisse 6000 naela. Roscoe on tegelikult aga hoopis õde Rachel, kes kehastab oma surnud venda Roscoe't, kelle tappis Racheli poiss-sõber Stanley Stubbers.

The Cricketer's Armsi pubis pesitsev Francis märkab lisateenistuse võimalust ning võtab vastu veel ühe tööotsa - Stanley Stubbersilt, kes peidab end politsei eest ning ootab taaskohtumist Racheliga. Selleks, et mitte vahele jääda, peab Francis hoidma oma kaks šeffi lahus. Lihtne.

Richard Beani ingliskeelses versioonis Carlo Goldoni klassikalisest komöödiast on olulisel kohal seks, toit ja raha. Selle on lavastanud pikaaegne National Theatre'i kunstiline juht Nicholas Hytner.


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Nicholas Hytner
Osatäitjad: James Corden


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.