Josephine, rase ja imeline

Josephine, rase ja imeline

Joséphine s'arrondit

1h 34min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 22.07.2016

Josephine’i elu on imeline - tal on kasse armastav, suurepäraselt kokakunsti tundev mittesuitsetajast poiss-sõber Gilles. Täpselt selline, kellest Josephine terve elu puudust on tundnud. Nende suhe on mänguline, kirglik ja elav. Nad on Gilles’iga parimad sõbrad ja hingesugulased, kes suudavad teineteist igas olukorras toetada. Ja siis avastab Josephine, et ta on rase…

Idüllilist kindlusest ja armastusväärsusest pakatavat elu hakkab ühtäkki dikteerima hirm tuleviku väljakutsete ees. Kas Josephine suudab vältida oma ema vigu ja püsida vaatamata rasedusele noorusliku ja lahedana? On ta endiselt oma armastatu silmis seksikas? Miks kõik Pariisi tänavatel jalutavad emad talle järsku lootusetute neurootikutena paistavad? Kas noorus on nüüd läbi?

“Josephine, rase ja imeline” on klassikaline Prantsuse komöödia, milles tabusid ei kardeta. Nalja heidetakse nii suhtekrahhide, karjäärivalikute, argielu tüütute pisiasjade kui ka loomulikult kõige möödapääsmatuma ehk kiiksuga sugulaste üle. Kiht kihi ja päev päeva haaval jõuab Josephine lähemale nii emadusele kui enesemõistmisele.


Levitaja: Estinfilm OÜ
Lavastaja: Marilou Berry
Osatäitjad: Marilou Berry, Mehdi Nebbou, Medi Sadoun


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.