Ämblikmees: Uus universum

Ämblikmees: Uus universum

Spider-Man: Into the Spider-Verse

1h 57min  |  Märul, Seiklus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 14.12.2018

Kuldgloobuse võitja: Parim animatsioon

“LEGO filmi” ja “21 Jump Streeti” loojad Phil Lord ja Christopher Miller kasutavad oma ainulaadset annet, et luua teistsugune ja täiesti ennenägematu pildikeelega Ämblikmehe universum. “Ämblikmees: Uus universum” toob ekraanidele Brooklyni teismelise Miles Moralese ja lõputute võimalustega universumi, kus maskikandjaid on enam kui üks.

Lisaks suurepärasele filmielamusele kingime avanädalavahetuse piletiostjatele eksklusiivsed eesti keelde tõlgitud "Ämblikmees: Uus universum" tegelastega kogumiskaardid, millel ühel pool karakteri pilt ja teisel tema tutvustus.*

Iga piletiostuga oled auga välja teeninud ühe paki, mis sisaldab kolme kaarti. Kogudes kokku kõik 12 kaarti, saad nad kokku laduda üheks suureks tervikuks.

*Kolletktsioneeritavate kaartide arv on piiratud!

Film linastub 2D ja 3D formaadis eesti ja vene keeles ilma subtiitriteta ning 2D formaadis inglise keeles eesti-ja venekeelsete subtriitritega.

Eesti vaatajate jaoks on filmitegelastele oma hääle andnud Martti Hallik (Miles Morales), Lauri Pedaja (Peter Parker), Liina Ariadne Pedanik (Peni Parker), Mait Malmsten (Jefferson), Marilyn Jurman (Mary Jane), Karmo Nigula (RIPeter), Indrek Taalmaa (Kingpin), Alo Kõrve (Ämblikmees Noir), Nele-Liis Vaiksoo (Gwen), Kaspar Velberg (Ämblik-siga), Kaisa Selde (Dock-Ock), Ülle Kaljuste (Tädi May), Evelin Võigemast (Rio), Indrek Ojari (kõrvalosades) ja veel mitmed teised.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Peter Ramsey, Rodney Rotham, Bob Persichetti


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.