Loominguline kontroll

Loominguline kontroll

Creative Control

1h 37min  |  Komöödia, Draama  |  Kinodes alates: 06.05.2016

Benjamin Dickinsoni „Loominguline kontroll“ („Creative Control”) viib meid lähituleviku New Yorki, kus turundusfirmas töötav David saab ülesande luua peadpööritav kampaania virtuaalsetele Augmenta 3D-prillidele.

Nende abil on võimalik luua igaühest elusuuruses hologrammi. Prilliklaasid imavad kõigile saadaolevat avalikku infot virtuaalsest maailmast ning loovad inimesest käitumise ja mõtete poolest originaaliga sarnaneva teisiku. Oma sõbra tüdrukusse armunud David tuleb mõttele kasutada tipptehnoloogiat inimese kõige ürgsema vajaduse rahuldamiseks: seksiks.

"Loominguline kontroll“ toob terava vaimukusega meie silme ette selle, milline segadus tekib siis, kui koos tegutsevad vähearenenud inimene ja üliarenenud tehnika. Davidi kontrastiks on joogaõpetajast tüdruksõber, kes üritab teiste meelerahu kulul saavutada endale täiuslikku vaimuseisundit. Nende kahe enesekeskse elulaadihipsteri vahekord on pidevas katastroofiseisundis.

Film asetab koomilisse valgusse tänapäeva inimese rähklemise selle nimel, et saada oma elu kontrolli alla. Parajalt pilatakse filmis nii moodsaid reklaamigeeniusi, näiliselt kunsti tegevaid fusion-kunstnikke, rahumeele transis hõljuvaid joogagurusid kui ka elust võõrandunud arvutifriike.


Levitaja: Must Käsi 2 OÜ
Lavastaja: Benjamin Dickinson
Osatäitjad: Benjamin Dickinson, Nora Zehetner, Dan Gill


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.