Jüri Pootsmanni laulu „Play“ muusikavideo esitlus koos lühikontserdiga

Jüri Pootsmanni laulu „Play“ muusikavideo esitlus koos lühikontserdiga

1h 0min  |  Muusika  |  Kinodes alates: 03.03.2016

Jüri Pootsmanni „Play“ muusikavideo ilmub sel neljapäeval, vahetult pärast esitlust kinosaalis. See on erakordne võimalus veeta artistiga ühine õhtu, kus lisaks värskele visuaalile saab nautida ka Jüri Pootsmanni & bändi lühikontserti.

Jüri sõnul oli videotegu tema jaoks uudne: „Väga huvitav oli filmida oma esimest musavideot! Varem mul sellist kogemust pole olnud. Kogu tiim oli väga hea ja pädev, mulle tehti asi ikka väga lihtsaks ja saime võtetega eriti sujuvalt valmis. Ootan juba lõpp-produkti!“

Video režissööriks on noor kunstiteaduse doktorant Elise Eimre, kes on ühtlasi Jüri Pootsmanni Eesti Laulu lavakujunduse autoriks. Seega on „Play“ pala saatev visuaalne temaatika algusest lõpuni tema käekirjaga.

„Video noir’lik kontseptsioon on tuletatud loo enda olemusest ning arendatud klassikaliste tehniliste võtete abil visuaalseks tervikuks, mida oli võimalik video loomise piiratud aja raamides realiseerida. “Play” on minu jaoks esimesest kuulamisest alates olnud niivõrd võimas laul, mis ei vaja kuulaja kõnetamiseks otsest piltlikku ümberjutustust narratiivse loona. Sellest tulenevalt otsustasin nii üldise visuaali kui ka Jüri etteaste kaudu hoopis võimendada laulu tugevat emotsiooni, mis seeläbi avaks iga vaataja enda isiklikud tundekanalid,“ tutvustab režissöör inspiratsiooni ja videokontseptsiooni tagamaid ja tunnustab ka head koostööd. „Jüri vahetu loomus ühes professionaalse suhtumisega tagas võttepäeval meeldivalt sujuva koostöö, mille tulemusena saadud emotsionaalne esitus kannab ka tema Aasta Meesartisti tiitli minu silmis ilusti välja.“

Jüri Pootsmann osaleb looga „Play“ sel laupäeval Saku Suurhallis toimuva Eesti Laulu konkursi finaalis.

„Play“ on Jüri Pootsmanni kolmas singel, järgnemaks omanimelise lühialbumi lugudele - superstaarisaatest alguse saanud ja Spotify rekordi püstitanud loole „Torm“ ning raadioedetabeli tipus nädalaid esimest positsiooni hoidnud palale „Aga Siis“. Jüri Pootsmanni saadab ka Aasta Meesartisti tiitel.

Korraldaja: Universal Music


Levitaja: Universal Music


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid