Sherlock: Põlastusväärne pruut

Sherlock: Põlastusväärne pruut

Sherlock: The Abominable Bride

1h 55min  |  Draama, Krimi, Müsteerium  |  Kinodes alates: 02.01.2016

Ühe hetkel ülemaailmselt populaarseima teleseriaali "Sherlock" aastavahetuse eriepisoodi "Põlastusväärne pruut" on sul nüüd võimalik kino ekraanidel vaadata ning seda eksklusiivselt Coca-Cola Plazas ainult 2. jaanuari õhtul võimsa Dolby Atmose heliga Scape saalis ja lisaks kino Ekraani suures saalis.

NB! Eriseanss linastub inglise keeles ilma subtiitriteta!

NB2! Kinokülastajatele avaneb boonusena võimalus saada osa stsenarist Steven Moffati lavastatud virtuaaltuurist Sherlock Holmesi kodus 221B Baker Streetil ning lisamaterjali värske seeria telgitagustest koos näitlejate ja filmitegijate kommentaaridega.

Seekord ei lahenda Dr John Watson (Martin Freeman) ja Hr Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) müsteeriume mitte tänapäeval, vaid just viktoriaanlikul ajastul, millesse Sir Arthur Conan Doyle maailmakuulsa detektiivi omal ajal kirjutas. Mis oleks, kui maailma kuulsaim detektiiv ja tema parim sõber elaksid Baker Streetil, kus kolisevad aurutrammid, hobutaksod ning moes on kõvakübarad ja pikad mantlid?

Tere tulemast Sherlocki seltsi aastasse 1895! Ajastu vahetus on mõistagi paika jätnud püsiväärtused nagu sõprus, seiklused ja loomulikult MÕRVAD...

Miks on Thomas Ricoletti pisut üllatunud, kui tema naine kannab oma vana pulmaloori? Aga selle pärast, et vaid mõned tunnid tagasi võttis naine endalt elu. Pr Ricoletti vaim luusib nüüd mööda Londoni tänavaid ajendatuna täitmatust kättemaksujanust. Sherlock, Watson ja nende sõbrad peavad nüüd kasutusele võtma kõik oma võimed, et võidelda hauataguse vaenlasega ning paljastada tõde… põlastusväärsest pruudist!


Levitaja: BBC Worldwide Limited
Lavastaja: Douglas Mackinnon
Osatäitjad: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.