Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts Tour - kontsertfilm Wembley staadionilt

Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts Tour - kontsertfilm Wembley staadionilt

Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts Tour

2h 10min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 22.10.2015

Maailma hetke üks kuumimaid meeshääli Ed Sheeran ja tema "Jumpers for Goalposts" kontsertfilm Sinu kinos Tallinnas, Tartus ja Narvas neljapäeval, 22. oktoobril.

Toome teieni otseülekande filmi esilinastuselt Londoni Leicester Square'il. Parimad hetked staaridega punasel vaibal on teie ees koos Ed Sheerani otsetervitusega fännidele üle maailma.

Piletid tulevad müüki 24. septembri hommikul kell 10 ning broneeringud avanevad 20 päeva enne kontserti.

"Jumpers for Goalposts" näitab Edi oma elu suurimal konterdil Wembley staadionil selle suve juulikuus. Võluv artist pani ligi 80 000-pealise publiku ahhetama ja pisaraid valama. Esitamisele tulid kõik tema suurimad hitid nagu "The A Team", "Sing" ja "Thinking Out Loud" ning näha saab ka duetti Sir Elton Johniga ja palju muud.

Suurejoonelisele esinemisele lisaks näitame ka Ed Sheerani teekonda kontserdile, mida illustreerivad kaadrid lavatagusest elust ja superstaari tuuritamisest. Edi siirus ja heatahtlikkus panevad temale ja teda ümbritsevale tõeliselt kaasa elama.

Saame kokku sel õhtul ja pidutseme koos Ed Sheeraniga! Loodetavasti saame üheskoos olla tunnistajaks esimesele paljudest ja aina uhkematest kontsertfilmidest, mida see punapäine kaunishääl pakkuda suudab.


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: Paul Dugdale
Osatäitjad: Ed Sheeran


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid