Lugude lugu

Lugude lugu

Il racconto dei racconti

2h 5min  |  Romantika, Fantaasia  |  Kinodes alates: 18.12.2015

Itaalia filmitegija Matteo Garrone, kes saavutas rahvusvahelise tuntuse karmi ja realistliku maffiafilmiga "Gomorra", on teinud oma loomingus pealtnäha kardinaalse kannapöörde ja võtnud uue linaloo keskseks teemaks... Itaalia 17. sajandi muinasjutud.

Kuid enne, kui hakkate imestusest silmi pööritama, tuleb kiiresti lisada, et need ei ole mingid tavalised muinasjutud. Kui te ei taha, et teie laps nõuab edaspidi oma toas ööseks tule põlema jätmist, siis te oma võsukesele neid muinaslugusid enne uinumist ei räägi, sest kauaoodatud uinumist ei pruugi tulla. See muinaslugu on mõeldud hoopis teistsugusele audientsile.

"Lugude lugu" toob meieni muinasjutumaailma, mille tegelased tunduvad oma puuduste ja iseloomuvigadega realistlikumad kui mistahes Hollywoodi romantiliste komöödiate "tavakodanikud". See film on ühtaegu nii lummavalt kaunis ja ahvatlev kui ka paheline ja räpakas ning kõik need omadused tuuakse vaatajani kolmes omavahel sundimatult põimuvas loos, mille keskmes on lapsesaamise nimel lohesüdant kugistav kuninganna (Salma Hayek), hiigelkirpu armunud kuningas (Toby Jones), kelle jaoks pole probleem oma ainus tütar sookolliga (ei ole Shrek!) paari panna, või siis tiirane valitseja (Vincent Cassel), kes armub sõna otseses mõttes pimesi kauni häälega, ent üsnagi "räsitud" olekuga vanatüdrukusse…

Olge valmis muinaslooks, mille sarnast te varem kuulnud ega näinud ei ole.


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Matteo Garrone
Osatäitjad: Salma Hayek Pinault, Vincent Cassel, Toby Jones, John C. Reilly


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.