MET Ooper: Trubaduur

MET Ooper: Trubaduur

MET Opera: Il Trovatore (2015/2016)

3h 3min  |  Ooper  |  Kinodes alates: 03.10.2015

MET Opera Live in HD järjekordse hooaja avab 3. oktoobril Giuseppe Verdi „Trubaduur“. Peaosas astub üles Anna Netrebko, kes alustas oma karjääri Met-is just nimelt piinatud mustlaskangelanna Leonora rolliga. Tema lavapartnerina näeme taas Dmitri Hvorostovskit, kes kehastab krahv di Lunat. Yonghoon Lee astub üles ebaõnnestuja Manrico rollis, Štefan Kocán Ferrando ja Dolora Zajick traagilise minevikuga vana mustlanna Azucena rollis. Marco Amiliato dirigeerib seda Sir David McVicari produtseeritud ja Francisco Goya maalikunstist inspireeritud etendust.

Verdi ooper on Itaalia romantilise ja melodramaatilise ooperi väljapaistvamaid näiteid, mis on tuntud paljude rikkalikult komponeeritud meloodiliste numbrite poolest. Väljatulekul sai vaimustatud vastuvõtu osaliseks ning on seejärel püsinud katkematult teatrite standardrepertuaaris, olles üks kõigi aegade populaarsemaid ja enam esitatud oopereid. Komponeeritud kohe pärast "Rigoletto" tohutu edu Veneetsias.

Dirigent: Marco Armiliato

Lavastaja: Sir David McVicar

Lavakunstnik: Charles Edwards

Kostüümikunstnik: Brigitte Reiffenstuel

Valguskunstnik: Jennifer Tipton

Koreograaf: Leah Hausman

Osatäitjad: Anna Netrebko (Leonora), Dolora Zajick (Azucena), Yonghoon Lee (Manrico), Dmitri Hvorostovski (di Luna), Štefan Kocán (Ferrando)


Levitaja: The Metropolitan Opera
Lavastaja: David McVicar


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid