Poiss

Poiss

The Boy

1h 37min  |  Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 22.01.2016

„Poiss“ on lavastaja William Brent Belli („Saatan seespool“) hirmuäratav uus lugu, mille peaosa kehastab Lauren Cohan („Elavad surnud“).

Noor ameeriklanna Greta (Cohan) tahab põgeneda tumeda mineviku eest ning võtab vastu töö väikeses Inglise külakeses rikka abielupaari juures, kes tahab teda pika puhkuse ajaks oma 8-aastasele pojale lapsehoidjaks. Ta jõuab eraldatud maamõisa, kus paistab midagi valesti olevat. Üllatavalt vanadel härra ja proua Heelshire’il on pikk nimekiri reeglitest, mida nende poja Brahmsi eest hoolitsemisel tuleb järgida. Nad hoiatavad Gretat salapäraselt, et kui ta reegleid täpselt ei järgi, võib juhtuda midagi kohutavat. Aga kõige häirivam avastus on, et Brahms polegi tegelikult 8-aastane poiss… Ta on elusuuruses portselanist nukk, keda pühendunud vanemad väga armastavad, täpselt nagu päris poissi.

Gretale öeldakse juhtnööriks: „Kui sa teda armastad, armastab ta sind vastu.“

Üksi jäänud Greta märkab, et iga kord, kui ta mingit reeglit rikub, juhtub majas midagi kummalist ning nukk ei ole enam samas kohas, kuhu tema selle pani. Kuna Gretat huvitab Brahmsi saladuse paljastamine, palub ta appi kohaliku toidupoe kulleri Malcolmi (Rupert Evans), ainukese inimhinge, keda ta seal nädalate jooksul näeb. Malcolm jagab temaga Heelshire’i perekonna häiriva mineviku hirmutavaid pisiasju, misjärel Greta hakkab uskuma, et teda mitte lihtsalt ei palgatud, vaid ta valiti välja.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: William Brent Bell
Osatäitjad: Lauren Cohan, Rupert Evans, Ben Robson


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid