Hing anumas

Hing anumas

Ghost in the Shell

1h 47min  |  Märul, Ulmefilm  |  Kinodes alates: 07.04.2017

Major (Scarlett Johansson) on lähitulevikus esimene omalaadne – koletust õnnetusest päästetud inimene, kes on maailma ohtlikemate kurjategijate peatamisele pühendunud küberneetiliselt täiustatud ideaalne sõdur. Kui terrorismi uus tase tähendab inimeste mõistusesse häkkimist ja nende valitsemist, on Majoril selle takistamiseks ainulaadsed oskused.

Uue vaenlasega silmitsi seistes avastab aga Major, et on vales elanud. Tema elu ei päästetud, vaid rööviti. Ta asub oma minevikku välja selgitama ja uurima, kes temaga niimoodi tegi, et takistada teistega sama juhtumast.

“Hing anumas” põhineb rahvusvaheliselt menukal Jaapani mangal.

Rahvusvaheliste osatäitjatega filmis astuvad lisaks Scarlett Johanssonile (“Tasujad”, “Tõlkes kaduma läinud”) üles Pilou Asbæk (“Ben-Hur”, “Lucy”), Takeshi Kitano (“Häid jõule, mr Lawrence”, “Battle Royale’i” sari), Juliette Binoche (“Inglise patsient”, “Šokolaad”), Michael Carmen Pitt (“Hannibal,” “Keeluaja kuningas”), Chin Han (“Iseseisvuspäev: uus rünnak”), Danusia Samal (“Hirmuvalitseja”), Lasarus Ratuere (“Terra Nova”), Yutaka Izumihara (“Murdumatu) ja Tawanda Manyimo (“Rändur”), samuti Daniel Henshall (AMC sari “TURN: Washington’s Spies”) ja Kaori Momoi (“Geiša memuaarid”).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Rupert Sanders
Osatäitjad: Scarlett Johansson, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbaek, Takeshi Kitano, Rila Fukushima


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.