Parim päev

Parim päev

Самый лучший день

1h 47min  |  Komöödia, Muusikal  |  Kinodes alates: 25.12.2015

Miski ei too sellist häda kaela kui ootamatu joomapidu. Kui aga ootamatult tuleb kärakat võtta seksika superstaariga, on üpris tõenäoline, et peo üksikasjad lekkivad ka internetti. Filmide «Kibe!» ja «Kibe!2» loojad esitlevad pöörast komöödiat «Parim päev», kus peaosades näeme võrratut Dmitri Nagievit ja tüdrukutetrio Serebro seksikat lauljat Olga Serjabkinat.



Eeskujulikul liikluspolitseinikul Petja Vasjutinil (Dmitri Nagiev) on juba ammu aeg pere luua, aga tema elab endiselt mammaga. Tema väljavalituks on kohaliku tankla teenindaja Olja (Julia Aleksandrova). Lõpuks siiski otsustab Petja pidulikult tütarlapse kätt paluda. Paraku mõlgib just samal päeval tema teenistusautot purjus popstaar Alina (Olga Serjabkin).

Trahvi vältimiseks püüab Alina Petjat võrgutada. Juhuslik kohtumine lõppeb ühise joomapeoga ja erootilise video lekkimisega internetiavarustesse. Sel õnnetul päeval jääb Petja ilma nii oma pruudist kui tööst. Mees haub enesetapumõtteid, langeb sügavasse depressiooni ja joob lakkamatult. Kuid tajudes linnaelanike moraalset tuge, otsustab Petja hoopis nägusa popstaari naiseks kosida. Paraku annab naine talle korvi. Petjal ei jää nüüd muud üle, kui ise kuulsaks saada.

Muusikaline komöödia «Parim päev» linastub Eesti kinodes 25. detsembril, mil on just õige aeg lõõgastumiseks ja naermiseks teiste ebaõnnestumiste üle.

Selle rolli tarvis tegi legendaarne kiilaspea Dmitri Nagiev läbi totaalse muumise – ta sai endale soliidse juuksepahmaka. Lisaks näeme filmis ka vene kultusnäitlejat ja lauljat Mihhail Bojarskit.

«Parim päev» pole mingi tavaline komöödia, vaid karaokekomöödia. Kinovaatajatel avaneb suurepärane võimalus otse kinosaalis kaasa laulda tuntud hitte.



Tagasi ärge end hoidke – uue aasta pidustused lähenevad!


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Zhora Krõžovnikov
Osatäitjad: Dmitri Nagiev, Mikhail Boyarskiy


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.