Elu valikud

Elu valikud

The Choice

1h 50min  |  Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 05.02.2016

Romantiline draama „Elu valikud“ põhineb New York Timesi enim müünud autori Nicholas Sparksi samanimelisel romaanil.

„Elu valikud“ on lugu Travis Parkerist (Walker) ja Gabby Hollandist (Palmer), kellest saavad väikeses rannikulinnas naabrid ning kes alustavad suhet, mida kumbki neist ei oleks osanud ette näha. Vaatajate ette tuuakse kümmekond aastat vältava armastusloo areng ja selle vastupidavus elu kõige määravamate hetkede taustal. Filmi keskmes on meeldejääv sõprade ja perering Sparksile omases Põhja-Carolinas ning lugu kulmineerub küsimusega, mille iga paar peab endale esitama: kui kaugele sina läheksid, et lootust armastusele elus hoida?

Filmi lavastas Ross Katz (Taking Chance) ja stsenaariumi kohandas Bryan Sipe (A Million Miles). Filmis teevad kaasa Maggie Grace, Alexandra Daddario, Tom Welling ja Tom Wilkinson. Sparks produtseeris ja rahastas filmi koos Theresa Parki ja Peter Safraniga („Kurja kutsumine“, „Annabelle“). Tegu on Nicholas Sparks Productionsi firma esimese sõltumatu filmiga.

Sparks on kirjutanud 17 romaani, mis kõik on New York Timesi bestsellerid. Tema raamatuid on maailmas müüdud üle 95 miljoni ja neid on tõlgitud rohkem kui 50 keelde. Nii mõnestki Sparksi raamatust on tehtud film, sealhulgas „Päevaraamat“, „Kiri pudelis“, „Teekond mälestustesse“, „Kallis John“, „Igavesti sinu“, „Ristunud teed“ ja „Parim osa minust“.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Ross Katz
Osatäitjad: Alexandra Daddario, Teresa Palmer, Maggie Grace, Benjamin Walker, Tom Wilkinson


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.