Mets

Mets

The Forest

1h 34min  |  Õudus  |  Kinodes alates: 08.01.2016

Mets on päris.

Üleloomuliku põneviku „Mets“ tegevus leiab aset Jaapanis Fuji mäe jalamil laiuvas tohutu võimsas ja legendaarses Aokigahara metsas.

Ameeriklanna Sara (Natalie Dormer „Troonide mängust“ ja „Näljamängudest“) rändab metsa otsima oma kaksikõde Jessi (samuti Natalie Dormer), kes on salapäraselt kaduma läinud. Sara abikaasa Rob (Eoin Macken „Öövahetusest“) on Jessi käitumisest nördinud, kuid ei suuda naist ümber veenda, et ta 10 000-kilomeetrisele reisile ei läheks.

Pärast külaskäiku kooli, kus Jess õpetajana töötab, otsustab Sara ise metsa minna. Tal on seltsiks karismaatiline uus tuttav, ameeriklasest ajakirjanik Aiden (Taylor Kinney „Chicago Fire’ist“) ja kaasas korduvad hoiatused teel püsida. Metsagiid Michi (Jaapani näitleja Yukiyoshi Ozawa) hoiab neil mõlemal silma peal, aga õhtu hakul ei suuda ta neid veenda, et nad metsa ei jääks, ning jätab nad vastumeelselt kahekesi loodusega silmitsi seisma.

Peagi hakkab hirm Sara teadvusele mõjuma. Ta hakkab kahtlema Aideni motiivides ja mehe väites, et ta pole Jessi kunagi näinud. Kuna Sara on otsustanud õe saatuse välja selgitada, peab ta silmitsi seisma vihaste ja piinatud hingedega, kes jahivad kõiki, kes neile ligi julgevad minna. Sarat igal sammul varitsevad pahatahtlikud vaimud viivad ta hirmuäratavasse pimedusse, millest ta peab ise väljapääsu leidma.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Jason Zada
Osatäitjad: Taylor Kinney, Natalie Dormer, Yukiyoshi Ozawa


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.