Enne kui ärkan

Enne kui ärkan

Before I Wake

1h 37min  |  Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 06.05.2016

Jessie ja Mark Hobsoni (Kate Bosworth ja Thomas Jane) suhe ei ole pärast väikse poja Seani (Antonio Romero) surma enam endine. Rohkem lapsi nad ei saa ja üritades hingehaavu ravida, otsustavad nad võtta kasulapse. Nende koju tuleb 8-aastane Cody (Jacob Tremblay), kelle ema Andrea (Courtney Bell) suri kõhunäärmevähki. Poiss on armas, hooliv ja tark, kuid tal on üks väike veidrus: ta teeb kõik, et mitte magama jääda.

Jessie ja Mark saavad peagi teada, miks. Cody unenäod muutuvad reaalsuseks. See on imeline oskus ja paar on selle hämmastavast ilust lummatud. Ühel õhtul enne magamaminekut näeb Cody Seani pilti. Hiljem, kui nende uus poeg magab, saavad Jessie ja Mark šokeeriva üllatuse, nähes elutoas oma surnud poega.

Hämmastav ja uskumatu seik muutub kiiresti sooviks poega taas näha. Hoolimata kõhklustest üritavad nad Codyle Seanist rohkem rääkida, et saaksid öösiti, kui Cody magab, „pojaga“ kohtuda.

Aga Cody varjab saladust. Nagu paljusid väikeseid poisse, piinab ka teda koll. Kui aga Cody kolli (Christopher “Topher” Bousquet) unes näeb, ärkab ta koletis ellu. Kui Jessie ja Mark üritavad Codyt magama meelitada ja koll üha enam nende ellu hiilib, mõistab uus pere, et neid ähvardab surmav oht.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Mike Flanagan
Osatäitjad: Kate Bosworth, Annabeth Gish, Thomas Jane


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.