Bastille'i päev

Bastille'i päev

Bastille Day

1h 32min  |  Märul  |  Kinodes alates: 13.05.2016

Hoogsas ja pingelises põnevikus "Bastille'i päev" satuvad koostööd tegema kaks väga vastandlikku oma ala proffi. Üks neist on CIA salaagent, kelle silmad on kõike näinud, ja teine – andekas taskuvaras. Nende edukast koostööst sõltub eriagendi edasine karjäär, varga vabadus, Pariisi rahu ja rahvusvaheline julgeolek.

Noor ameeriklane Michael (Richard Madden) teenib elatist sellega, mida ta kõige paremini oskab: ta varastab pariislastelt ja turistidelt. Kord satub talle kätte seljakott, milles on lõhkekeha. Pärast plahvatust saab Michaelist ainus kahtlusalune ja kõige tagaotsitum inimene kogu Prantsusmaal.

Samal ööl on Pariisis CIA salapostil valves eriagent Sean Briar (Idris Elba). Ta taipab, et ehkki Michael on juhuslik ettur mängus, võib ta viia tõeliste kurjategijate jälile. Ülemuse keeldu eirates otsib eriagent Michaeli üles ja algab peadpööritav ööpäev Pariisi tuntud ja tundmatutes paikades.

Idris Elba, niinimetatud mustanahaline kandidaat James Bondi rollile, ja "Troonide mängu" täht Richard Madden töötavad filmis "Bastille'i päev" ühtse meeskonnana. Taskuvarga trikid täiendavad efektseid võtteid, mida demonstreerib Idris Elba.


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: James Watkins
Osatäitjad: Idris Elba, Richard Madden, Charlotte Le Bon, Kelly Reilly


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.