Tondipüüdjad

Tondipüüdjad

Ghostbusters

1h 56min  |  Komöödia, Märul, Ulmefilm  |  Kinodes alates: 29.07.2016

Kauaoodatud “Tondipüüdjad” naaseb ekraanile hirmnaljakate uute tegelastega. 30 aastat pärast originaalfilmi edu annab režissöör Paul Feig värske ilme üleloomulikule komöödiale, kus teevad kaasa praeguse aja naljakaimad näitlejad Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones ja Chris Hemsworth. Sel suvel on nad kohal, et maailma päästa.



Columbia Pictures ja Village Roadshow Pictures esitlevad produtsent Ivan Reitmani filmi “Tondipüüdjad“. Osades Melissa McCarthy („Identiteedivaras“, „Spioon“, „Karm paar“), Kristen Wiig („Pruutneitsid“, „Marslane“), Kate McKinnon („Ted 2“, „Õed sõgedad“), Leslie Jones, Charles Dance, Michael Kenneth Williams ja Chris Hemsworth („Suvepuhkus“, „Tasujad: Ultroni ajastu“). Režissöör on Paul Feig („Pruutneitsid“, „Karm paar“, „Spioon“). Produtsendid on Ivan Reitman ja Amy Pascal. Stsenaristideks Katie Dippold ja Paul Feig. Põhineb 1984. aasta filmil “Tondipüüdjad”, mille produtsent oli samuti Ivan Reitman, ning stsenaristideks Dan Aykroyd ja Harold Ramis. Vastutavad produtsendid on Paul Feig, Jessie Henderson, Dan Aykroyd, Tom Pollock, Joe Medjuck, Ali Bell ja Michele Imperato Stabile. Operaator on Robert Yeoman. Filmikunstnik on Jefferson Sage. Monteerijad on Brent White, ACE ja Melissa Bretherton. Eriefektide eest vastutab Peter G. Travers. Eriefektide looja on Sony Pictures Imageworks. Kostüümikunstnik on Jeffrey Kurland. Helilooja on Theodore Shapiro. Muusika eest vastutab Erica Weis.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Paul Feig
Osatäitjad: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon, Chris Hemsworth, Bill Murray, Sigourney Weaver, Charles Dance, Michael K. Williams


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.