NT Live - Behind the Beautiful Forevers

NT Live - Behind the Beautiful Forevers

2h 50min  |  Teater  |  Kinodes alates: 12.03.2015

Meera Syal (The Kumars, Goodness Gracious Me, Rafta Rafta) astub taas üles National Theatre’i laval, sedakorda lavastaja Rufus Norrise (Broken, London Road) teoses.

Pulitzeri preemia pälvinud Katherine Boo salvestas Indias Annawadis kolme aasta jooksul lugusid kohalike inimeste elust. David Hare kirjutas tema 2012. aasta tõsielukirjanduse preemiaga tunnustatud romaani alusel suurejoonelise näidendi.

Indiasse on jõudnud globaalse ambitsioonikuse laine. Mumbai lennujaama ümbritsevate luksushotellide taga asub ajutine slumm, mille elanikel on omad plaanid. Zehrunisa ja tema poeg Abdul sorteerivad prügi, et lõpuks korralik kodu osta. 12 aastane lüheldast kasvu Sunil tahab süüa seni, kuni kasvab nii pikaks nagu varas Kalu. Asha peab plaani, kuidas panna pihta valitsuse vaesusvastase programmi raha, et temast saaks nn kõrgema klassi inimene. Tema tütar Manju soovib saada esimeseks naiseks slummis, kes lõpetab kooli.

Kahjuks ei pea nende plaanid vett. Ülemaailmne masu tabab ka prügimajandust. Üks slummielanikest kavatseb lagedale tulla süüdistusega, mis teeb halba nii talle endale kui ka kogu naabruskonnale.

Etendus kestab 2 h 50 minutit ja on ühe vaheajaga ning ingliskeelsete subtiitritega.


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Rufus Norris
Osatäitjad: Meera Syal


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.