Uus sõbranna

Uus sõbranna

Une nouvelle amie

1h 47min  |  Draama  |  Kinodes alates: 02.01.2015

Prantsuse lavastaja François Ozon peaks olema Eesti publikule juba tuttav nimi. „Uus sõbranna” räägib osavalt punutud loo sellest, kuidas peategelanna avastab oma varalahkunud parima sõbranna mehe ebatavalise saladuse.

Parimad sõbrannad Claire (Anaïs Demoustier) ja Laura (Isild Le Besco) on lahutamatud. Väikeste plikadena uuristavad nad oma nimed puukoorde ja vahetavad tilga verd, vandudes igavest sõprust. Kui mõlemad on värskelt abiellunud, jääb Laura haigeks ja lahkub nende seast, jättes maha tillukese tütre Lucy ja murtud abikaasa Davidi (Romain Duris).

Claire, kes läheb ühel päeval Davidile külla, et aidata Lucy eest hoolitseda, leiab viimase Laura kleiti riietunult. Esialgu sellest kohkudes saavad David ja Claire siiski lähedasteks. Veelgi enam – Claire’i ei ahvatle ainult Davidi unistus olla naine, vaid ta tunneb ka iseendas ära sõnuseletamatu võimaluse oma salajased soovid täide viia.

Tänu mõlema suurepärasele rollisooritusele toovad Anaïs Demoustier ja Romain Duris ekraanile võrratult omapärase, südantsoojendava ja erutava loo sellest, kuidas toime tulla kaotusega, kuidas otsime tuge ning kardame iseenda salajasi ihasid ning soove.

Maria Reinup / PÖFF


Levitaja: A-One Films Baltic
Lavastaja: Francois Ozon
Osatäitjad: Romain Duris, Raphaël Personnaz, Anaïs Demoustier


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.