NT Live - Hiirtest ja inimestest

NT Live - Hiirtest ja inimestest

NT Live - Of Mice and Men

2h 30min  |  Teater  |  Kinodes alates: 11.11.2014

Kuldgloobuse võitja ja Oscari-nominent James Franco ("127 tundi", "Milk") ja Tony auhinna nominent Chris O'Dowd ("Pruutneitsid", "Girls") säravad Broadway menuetenduse "Hiirtest ja inimestest" peaosades. Etenduse toob meieni National Theatre Live. Nobeli kirjanduspreemia laureaadi John Steinbecki lavastuse uues dramatiseeringus portreteeritakse ameerikalikku hingestatust ning sõprussidemete püsivust.

John Steinbeck kirjutas loo 1930ndate suure majanduskriisi aegu. Kaks sõpra saabuvad rantšosse tööle ja neil on üks unistus – natuke raha koguda ja omaette elama asuda. Kuid mis juhtub hiirtega, võib juhtuda ka inimestega, ütleb Robert Burnsi poeem, mis Steinbeckile kirjutamise ajal näppu sattus ja teda inspireeris. Steinbecki väike rantšo on maailma minimudel, kus pannakse proovile need asjad, mida saab muuta, need asjad, mida ei saa muuta, ja meie oskus nende vahel vahet teha.

"Hiirtest ja inimestest" on lavastanud Tony, Drama Deski ja Outer Critics Circles auhindade laureaat Anna D. Shapiro ("Augustikuu") ning kaasa löövad veel Leighton Meester ("Gossip Girl", "Põrgulik kohting") ja Tony auhinna võitja Jim Norton ("Vesi elevantidele", "Harry Potter ja saladuste kamber"). Etendus on saanud kaks Tony'de nominatsiooni (sealhulgas parima peosatäitja nominatsioon Chris O'Dowd'ile).


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Anna Shapiro
Osatäitjad: James Franco, Chris O'Dowd, Leighton Meester


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.