Teismelised ninjakilpkonnad: Varjust välja

Teismelised ninjakilpkonnad: Varjust välja

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

1h 52min  |  Komöödia, Märul, Seiklus  |  Kinodes alates: 03.06.2016

Cowabunga! Meie tüüned, julged ja osavad Michelangelo, Donatello, Leonardo ja Raphael on jälle tagasi, et võidelda koos oma sõprade April O’Neali (Megan Fox), Vern Fenwicki (Will Arnett) ja uue semu, hokimaskis kangelase Casey Jonesiga (Stephen Amell) varasemast veelgi suuremate ja vastikumate pahalaste vastu.

Eelmisest osast tuntud superlurjus Shredder liitus pärast vangistusest põgenemist hullu teadlase Baxter Stockmaniga (Tyler Perry), seekord on närukaeltel ambitsioonikas plaan allutada kogu maailm oma võimu alla. Nendega ühte kampa pressisid endid ka kaks üpris tagasihoidliku ajumahuga naljavennast sabarakku Bebop (Gary Anthony Williamns) ja Rocksteady (vreslingustaar Stephen “Sheamus” Farrelly), kes muteeruvad suurejoonelisteks elukateks (kuigi ega see kupli alla neile mingit apgreidi ei too).

Kui ninjakilpkonnad Shredderi ja tema uued käsilased ette võtavad, selgub üllatuslikult, et kuttidel on vaja arved klattida veelgi kolossaalsema vastasega - mängu astub kurikuulus Krang.

Filmi produtsent on Transformerite saaga isa Michael Bay ning lavastajaks David Green. Peaosades kaunis Transformerite staar Megan Fox, kultussarjast “Arrested Development” tuntud Will “Gob” Arnett ning sarjas „Vibukütt“ peakanglast kehastanud Stephen Amell. Ja muide, eriefektide eest vastutab üks maailma hinnatumaid kompaniisid Industrial Light & Magic, mis on ka näiteks filmide „Tasujad“, „Star Wars: Jõud tärkab“ ning „Avatar“ efektide autor.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Dave Green
Osatäitjad: Megan Fox, Stephen Amell, Laura Linney, Stephen Farrelly, Gary Anthony Williams


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.