Wonder Woman

Wonder Woman

2h 21min  |  Märul, Seiklus, Fantaasia  |  Kinodes alates: 02.06.2017

„Wonder Womani“ 2017. aasta esimene osa naaseb enne kauaoodatud järjelugu "Wonder Woman 1984" taas kinoekraanidele! Vaata esimest osa uuesti enne kui saad osa teise peatüki suurest seiklusest.

Enne seda, kui temast sai Wonder Woman, oli ta amatsoonide printsess Diana, kes treeniti üksikul paradiisisaarel võitmatuks sõdalaseks. Kui Ameerika piloodi lennuk saarel alla kukub, räägib ta Dianale välismaailmas möllavast suurest konfliktist. Diana lahkub kodust, olles veendunud, et ta suudab ohu ära hoida. Võideldes sõjas, mis paneks lõpu kõigile sõdadele, avastab Diana oma tõelised võimed… ja oma tõelise eesmärgi.

Gadotiga koos on ekraanil Chris Pine („Star Treki“ filmid), Connie Nielsen (telesari „Jüngrid“, „Gladiaator“), Robin Wright („Lohetätoveeringuga tüdruk“, Netflixi sari „Kaardimaja“), David Thewlis („Harry Potteri“ filmid, „Kõiksuse teooria“), Danny Huston („Titaanide heitlus“, „X-Meeste algus: Wolverine“), Elena Anaya („Nahk, milles ma elan“), Ewen Bremner („Exodus: Jumalad ja kuningad“, „Snowpiercer“) ja Saïd Taghmaoui („Ameerika afäär“).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Patty Jenkins
Osatäitjad: Gal Gadot, Robin Wright, Chris Pine, Ewen Bremner, Connie Nielsen, David Thewlis, Danny Huston, Elena Anaya


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.