Bolshoi Ballett: Luikede järv

Bolshoi Ballett: Luikede järv

Bolshoi Ballet: Swan Lake 2014/2015

2h 40min  |  Ballett  |  Kinodes alates: 25.01.2015

Palees tähistab kuninglik perekond koos oma sõpradega prints Siegfriedi sünnipäeva. Siegfried lüüakse majesteetliku tseremoonia käigus rüütliks, noored neiud üritavad tema tähelepanu endale tõmmata ning tema peab balli jooksul valima endale abikaasa. Suutmata hakkama saada enda ees seisvate kohustustega, põgeneb ta ööpimedusse, kus kohtab maagilise järve ääres veidrat luigeparve.

Kaunis Odette, kes on päeval valge luik ning öösel inimene, ootab tõelise armastuse vannet, mis lõhuks needuse. Tuntud legend mõistatuslikust luik-naisest on üks romantilisemaid klassikalisi ballette, mille tegevus leiab aset õukonnaromantika ajastul ning mida iseloomustab elegantsus, stiil ja harmoonia.

Tšaikovski tuntud lüürilise partituuriga „Luikede järv“ toob vaatajani loo traagilisest armastusest printsess Odette ja prints Siegfriedi vahel ning kindlasti esitab Vene suurepärane Bolšoi teater seda täiuslikult, võrreldamatu virtuoossusega. Seda universaalset ja võluvat meistriteost armastusest, reetmisest ja draamast peab nägema.

Muusika Pjotr Tšaikovski

Libretto Yuri Grigorovich

Koreograafia Yuri Grigorovich

Osades Bolšoi esitantsijad, solistid ja kordeballett

Kestus: 2:40


Levitaja: Pathé Live
Lavastaja: Juri Grigorovitš


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid