Hectori õnneotsingud

Hectori õnneotsingud

Hector and the Search for Happiness

1h 59min  |  Komöödia, Draama, Seiklus  |  Kinodes alates: 12.12.2014

Hector (Simon Pegg) on veidrikust psühhiaater, kes on oma näiliselt ilusast, kuid monotoonsest elust surmani tüdinenud. Ta tunnistab oma kauaaegsele tüdruksõbrale Clarale (Rosamund Pike), et tunneb end petisena, sest nägemata ise tõelist elu kogu selle mitmekesisuses, on ta nõuandjaks oma patsientidele, suutmata neid kübetki õnnelikumaks muuta. Niisiis otsustab Hector teha midagi, mida keegi temast ei ootaks. Pakatades muretust vaprusest ja lapsemeelsest uudishimust asub ta üksinda teekonnale maailma kõige erinevamatesse paikadesse, eesmärgiga leida see salapärane Tõelise Õnne valem. Muidugi tipneb too seiklusi, huumorit ja uusi tutvusi täis teekond ootamatult naljakate ning põhjapanevate tagajärgedega.

HECTORI ÕNNEOTSINGUD põhineb François Lelordi 2002. aasta ülemaailmsel bestselleril „Hector and the Search for Happiness“. Filmi lavastaja on Peter Chelsom („The Mighty“), peaosades Simon Pegg („Mission: Impossible – Ghost Protocol“), Rosamund Pike („Gone Girl“), Toni Collette („Little Miss Sunshine“), Stellan Skarsgård („Good Will Hunting“), Jean Reno („Leon“) ja Christopher Plummer („The Sound of Music“).

HECTORI ÕNNEOTSINGUD linastus ka 2014. aasta Pimedate Ööde Filmifestivali Vitamiinilaksu programmis.

Filmi tõlkis Piret Nukki.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Peter Chelsom
Osatäitjad: Simon Pegg, Rosamund Pike, Toni Collette, Stellan Skarsgård, Jean Reno, Veronica Ferres, Christopher Plummer


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.