Lahkulööja sari: Mässaja

Lahkulööja sari: Mässaja

Insurgent

1h 59min  |  Märul, Ulmefilm, Seiklus  |  Kinodes alates: 20.03.2015

„Lahkulööja“ seeria teises filmis „Mässaja“ tõusevad panused Trisi jaoks veelgi kõrgemale, kui ta otsib futuristliku Chicago varemetes liitlasi ja vastuseid. Tris (Woodley) ja Neli (James) on nüüd põgenikud, kelle kannul on Jeanine (Winslet), võimunäljas Erudiitide eliidi juht. Ajaga võidu joostes peavad nad teada saama, mida Trisi perekond ennast ohvriks tuues kaitses ja miks on Erudiitide juhid valmis kõigeks, et neid peatada. Tris, keda piinavad minevikus tehtud valikud, kuid kes püüab kõigest hingest kaitsta neid, keda ta armastab, võtab koos Neljaga vastu ühe võimatu väljakutse teise järel, et välja selgitada tõde nende maailma mineviku ja lõpuks ka tuleviku kohta.

Film põhineb Veronica Rothi maailmakuulsal romaanil. Romaanisarja esimene raamat ”Lahkulööja” ilmus eesti keeles 2013. aasta detsembris. Sarja teine raamat „Mässaja“ ilmus eesti keeles märtsis 2014.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Robert Schwentke
Osatäitjad: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Theo James, Kate Winslet, Naomi Watts, Octavia Spencer, Zoë Kravitz, Jonny Weston, Emjay Anthony, Janet McTeer


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.