André Rieu 10. Maastrichti juubelikontsert

André Rieu 10. Maastrichti juubelikontsert

André Rieu's Concert - 10th Anniversary 2014 Maastricht Concert

3h 5min  |  Kontsert  |  Kinodes alates: 19.07.2014

Aita tähistada viiuldaja André Rieu traditsiooniliste suvekontsertide 10ndat juubelit Hollandi kõige romantilisemal linnaväljakul: Maastrichti Vrijthof’il! Ole valmis ülevoolavateks emotsioonideks ühel selle aasta erilisemal kontserdielamusel maestro juhtimisel, kelle käe all moondub iga noodimäng unustamatuks meistriteoseks.

Olles üks maailma populaarsemaid live-esinejaid, annab valsikuningas unustamatu kontserdi täis lõbusaid meloodiaid ja emotsioone kuulajatele/vaatajatele igas vanuses. Olge valmis saama kaasa uhutud uskumatust atmosfäärist, mis meelitab kokku publikut üle kogu maailma, et üheskoos nautida imeilusat muusikat, laulu, naeru, tantsu ja ehk isegi rõõmupisaraid!

Keskaegne väljak muudetakse romantiliseks kontserdipaigaks vabas õhus, kus André koos maailmakuulsa 60-liikmelise Johann Straussi orkestriga pakuvad elamuse, milles löövad kaasa ka tuntud külalised, soololauljad ja valgusshow.

André on ise öelnud nii: „10nes juubelikontsert mu enda kodulinnas on mulle väga südamelähedane ning ma loodan, et kõik saavad sel erilisel hetkel minuga koos siin pidutseda. Ning kui te ei saa sel ajal olla meiega Maastrichtis, siis ma loodan, et ma jõuan teie südameteni kinoekraanide vahendusel teie kodulinnas.“

Kontsert on inglise ja hollandi keeles (hollandikeelne tekst on inglise keelsete subtiitritega).

Kontsert kestab 2h40 min (koos 15-minutilise vaheajaga).


Levitaja: StoryHill Oy
Lavastaja: André Rieu


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.