13. rajoon: telliskivihäärberid

13. rajoon: telliskivihäärberid

Brick Mansions

1h 30min  |  Draama, Märul, Krimi  |  Kinodes alates: 23.05.2014

Detroidi mahajäetud majades elavad linna kõige ohtlikumad kurjategijad. Nende süngete hoonete hüüdnimeks on Telliskivihäärberid ning kuritegevuse ohjeldamiseks on nende ümber püstitatud müür, et ülejäänud linnaelanikke kaitsta.

Telliskivihäärberites jäävad ellu ainult kõige tugevamad. Selles jõhkras kogukonnas on toiduahela tipus halastamatu narkoparun Tremaine (RZA), kelle võtab sihikule salavõmm Damien Collier (Paul Walker). Tremaine ja Damien on varemgi kokku puutunud ning õigluse ja kättemaksu vahel on õhkõrn piir. Damien võitleb korruptsiooni vastu ja ta liitlaseks on Lino (David Belle), kes näeb kõvasti vaeva, et Telliskivihäärberites ausat elu elada ja parema kogukonna nimel võidelda. Damien ja Lino ei saa alguses läbi, aga avastavad siis, et neil on ühine vaenlane: Tremaine.

Kui Tremaine röövib Lino pruudi, vallandub adrenaliinisüstidena mõjuvate sündmuste jada, mille tõttu peavad kaks sootuks erineva taustaga meest koostööd tegema. Nad püüavad ära hoida terve linna hävingut ja avastavad, et neil on rohkem ühist, kui nad alguses arvasid. Vastumeelsest austusest teineteise vastu kasvab välja sõprus.


Levitaja: Aurum Distribution OÜ
Lavastaja: Camille Delamarre
Osatäitjad: Paul Walker, David Belle, Robert Fitzgerald Diggs aka RZA


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.