Nullpunkt

Nullpunkt

1h 55min  |  Draama  |  Kinodes alates: 05.12.2014

Tundliku ja püsimatu loomuga Johannes saab sisse Tallinna eliitkooli ning võiks eeldada, et tema elu hakkab ülesmäge minema. Tegelikult satub ta klassikaaslaste vaimse terrori alla. Ta hakkab otsima tunnustust oma vanadelt Lasnamäe sõpradelt, kes pühendavad oma aega pigem narkotsi panemise, ringi hängimise ja pidutsemise peale kui koolikohustuse täitmisele. Kodus peab Johannes toime tulema oma ema süveneva vaimuhaigusega. Pingete kuhjumise tagajärjel avastab noormees end ühel hetkel nullpunktis, kus tal tuleb oma elule teha totaalne reset ning hakata end kildhaaval taas üles ehitama.

“Nullpunkt” on Margus Karu menuromaanile tuginev draama tänapäeva noorte põletavamatest probleemidest – koolikiusamisest ja sellest tingitud madalast enesehinnangust, kohanemisraskustest ning tunnustuse otsimisest.

Režissöör Mihkel Ulk

Stsenarist Margit Keerdo - Dawson

Operaator Mihkel Soe

Kunstnik Sirly Oder

Monteerijad Margo Siimon, Hendrik Mägar

Helilooja Janek Murd

Produtsent Evelin Soosaar - Penttilä

Peaosas Märt Pius

Teistes osades: Epp Eespäev, Suur Papa, Saara Kadak, Linda Kolde, Henrik Kalmet, Reimo Sagor, Külliki Saldre, Tambet Tuisk, Kärt Tomingas, Raimo Pass, Brigitte Susanne Hunt, Aleksander Eeri Laupmaa, Tõnu Tamm, Ingmar Jõela

Tootjad: Allfilm ja Eesti Rahvusringhääling


Levitaja: Allfilm OÜ
Lavastaja: Mihkel Ulk
Osatäitjad: Märt Pius, Tambet Tuisk, Raimo Pass


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.