Armastuse lõuahaak

Armastuse lõuahaak

Love Punch

1h 34min  |  Komöödia, Romantika  |  Kinodes alates: 27.06.2014

Pariisis, Londonis ja Prantsuse Rivieral filmitud “Armastuse lõuahaak” toob esimest korda ekraanil kokku Pierce Brosnani (“Thomas Crown'i afäär”) ja Oscari-laureaat Emma Thompsoni (“Hr. Banksi päästmine”) - eksabikaasade Richardi ja Kate'ina, kelle vaheline pidev aasimine laseb aimata, et kogu kirg nende kahe vahel polegi täielikult kadunud. Sama ei saa aga öelda nende pensionivara kohta, mis haihtub pärast seda, kui Richardi investeerimisfirma temalt välja petetakse.

Kui lahutatud kaasad kuulevad 10 miljonit dollarit maksnud teemantsõrmusest, mille petuskeemi autoriks olnud jultunud prantslasest finantsist oma kihlatule just ostnud on, otsustavad nad vastumeelselt jätta oma erimeelsused tagaplaanile ja asuvad hauduma plaani end pulma sokutada, et sõrmus ära varastada.

Röövi korraldamisel tulevad paarile appi nende endised naabrid Timothy Spall (“Kuninga kõne”) ja Celia Imrie (“Parim hotell terves Indias”), kes loodavad nende suhete taastumisele. Nelik moodustab selles päikeseküllase Prantsuse Riviera taustal aset leidvas klassikalises seikluskomöödias ebahariliku seaduserikkujate seltskonna.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Joel Hopkins
Osatäitjad: Emma Thompson, Pierce Brosnan, Tuppence Middleton, Timothy Spall, Celia Imrie, Laurent Lafitte


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.