Kaunitar ja koletis

Kaunitar ja koletis

La belle et la bête

2h 9min  |  Romantika, Fantaasia  |  Kinodes alates: 09.05.2014

Tuntud muinasjutu uusim ekraniseering ühendab Léa Seydoux ja Vincent Cassel'i ajatus maailmas täis romantikat ja maagiat.

On aasta 1810. Laevahukk tõotab majanduslikku hävingut jõukale kaupmehele ja perepeale, kellel on kolm tütart ja kolm poega. Perekond kolib maale kitsikusse elama. Ainult pere pesamuna, imearmas Belle (kaunitar prantsuse keeles), suudab maaelust rõõmu leida. Ent saatusekell lööb taaskord valusalt, kui pereisa korjab Belle'ile roosi võlupalee keelatud aiast ning mõistetakse palee omaniku, Koletise, poolt surma. Kartmatu Belle on valmis ise paleesse minema ja ohverdama oma elu isa eest. Paleesse jõudes ei kohtu ta mitte surmaga, vaid imelise maailmaga täis maagiat, luksust ja kurbust. Belle einestab igal õhtul Koletisega. Ning igal ööl külastab Koletise kurb saatus teda läbi unenägude. Peletis hakkab ajapikku tundma üha suuremat lähedust neiuga, kes on valmis tegema kõik, et purustada must maagia, mis kammitseb tema austaja hinge.

See on lugu sellest, kuidas Belle'st sai Kaunitar ja kuidas Kaunitar leidis Koletise ning kuidas sellest tekkis imeilus armastus.

Film on dubleeritud eesti keelde.


Levitaja: Bigsales OÜ
Lavastaja: Christophe Gans
Osatäitjad: Vincent Cassel, Léa Seydoux, André Dussollier


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.