Kurja kutsumine 2

Kurja kutsumine 2

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

2h 15min  |  Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 02.06.2021

"Kurja kutsumise" seeria esimese kahe osa maraton 2. juunil Coca-Cola Plazas! Esimene osa "Kurja kutsumine" linastub kell 17.15 ja teine osa "Kurja kutsumine 2" kell 19.45.

Seeria kolmas osa "Kurja kutsumine 3: saatan sundis mind seda tegema" esilinastub 3. juunil Forum Cinemas kinodes Coca-Cola Plaza ja Viljandi kino Centrum.

"Kurja kutsumine 2" (2016):

Üleloomulik põnevik „Kurja kutsumine 2“, mis on järg rekordeid purustanud filmile „Kurja kutsumine“ ja mille lavastajatoolis on taas James Wan („Kiired ja vihased 7“), toob ekraanile veel ühe tuntud paranormaalsete nähtuste uurijate Ed ja Lorraine Warreni juhtumi.

Oscarile kandideerinud Vera Farmiga („Õhus“, teleseriaal „Batesi motell“) ja Patrick Wilson („Astraali“ filmid) kordavad oma rolle ning astuvad üles Lorraine ja Ed Warrenina, kes sõidavad ühe oma kõige kohutavama paranormaalse juhtumi uurimisel Põhja-Londonisse, et aidata üksikema, kes kasvatab kurjadest vaimudest vaevatud majas nelja last.

Film tuleb ekraanile järjena Wani fenomenaalse ülemaailmse eduga „Kurja kutsumisele“, mis teenis avanädalavahetusel rohkem kui ükski teine algupärane õudusfilm. Film teenis maailmas üle 319 miljoni dollari ja on siiani „Vaimude väljaajaja“ järel läbi aegade enim teeninud algupärane õudusfilm.

Teistes osades astuvad üles Frances O’Connor (teleseriaal „Kadunud“) üksikema rollis, Madison Wolfe (teleseriaal „Loomaaed“) ning uustulnukad Lauren Esposito, Patrick Mcauley ja Benjamin Haigh tema laste rollis; Maria Doyle Kennedy (teleseriaal „Must orb“), Simon Delaney (teleseriaal „Roy“), Franka Potente (teleseriaal „Sild“) ja Simon McBurney („Võimatu missioon: Salajane rahvas“).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: James Wan
Osatäitjad: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Frances O'Connor


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.