Annabelle

Annabelle

1h 38min  |  Õudus  |  Kinodes alates: 10.10.2014

Ta hirmutas vaatajaid filmis „Kurja kutsumine“, aga Annabelle'i jaoks sai kõik alguse just siit. Nukk, kes suudab teha uskumatult hirmsaid asju, on luku taga ühes Connecticuti muuseumis, kus tema ainsaks külastajaks on preester, kes teda kaks korda kuus õnnistab.

New Line Cinema põnevik „Annabelle“ saab alguse enne seda, kui kurjus valla päästeti.

John Form on leidnud oma rasedale naisele Miale ideaalse kingituse, milleks on haruldane vanaaegne nukk valges pulmakleidis. Aga Mia rõõm Annabelle'i üle ei kesta kaua. Ühel kohutaval õhtul tungivad abielupaari majja satanistide sekti liikmed, kes meest ja naist ründavad. Valatud veri ja õudus pole ainsad asjad, mis ründajatest maha jäävad. Sekti liikmed on välja kutsunud midagi nii jubedat, et ükski nende tegu pole kaugeltki võrreldav õudusega, milleks on muutunud... Annabelle.

Annabelle Wallis („X-Mehed: Esimene klass“) ja Ward Horton („Wall Streeti hunt“) kehastavad abielupaar John ja Mia Formi. Oscari-kandidaat Alfre Woodard („Cross Creek“, „12 aastat orjana“) kehastab Evelyni, abielupaari naabrit, kellele kuulub raamatupood ja kes on okultismiga kursis. Lisaks löövad kaasa Kerry O'Malley (telesari „Those Who Kill“) ja Brian Howe („Devil's Knot“) naabrite Sharon ja Pete Higginsina, Tony Amendola (telesari „Elas kord“) isa Perezina ning Eric Ladin (telesari „Keeluaja kuningas“) uurija Clarkinina.

„Annabelle“ toob uuesti kokku 2013. aasta ülieduka põneviku „Kurja kutsumine“ tegijad. Kassahiti lavastaja James Wan on koos Peter Safraniga „Annabelle'i“ produtsent. Filmi lavastajaks on John R. Leonetti, kes oli „Kurja kutsumise“ operaator.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: John R. Leonetti
Osatäitjad: Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Eric Ladin


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid