Bolshoi Ballett: Marco Spada

Bolshoi Ballett: Marco Spada

Bolshoi Ballet: Marco Spada

3h 0min  |  Ballett  |  Kinodes alates: 30.03.2014

NB! Forum Cinemas annab teada The Bolshoi Ballet 2013-2014 otseülekannete hooaja kavamuudatusest: 30. märtsiks välja kuulutatud balleti KULDAJASTU etendus jääb ära! Selle asemel on näitame otseülekandena balletti "MARCO SPADA". Vabandame!

Balletile KULDAJASTU ette ostetud piletid ostetakse tagasi või vahetatakse ümber kino kassas kuni 30. märts 2014.a.

MARCO SPADA *

Pühapäev 30 märts, 2014

LIVE Moskvast

Pantomine ballett 3 stseeni

3h (koos vaheajaga) **

Muusika: Daniel-François-Esprit Auber

Originaal koreograafia: Joseph Mazilier (1857)

Uus koreograafia, lava ja kostüümid: Pierre Lacotte (2013)

Bandiit Marco Spada rüüstab otse kuberneri nina all rõõmsalt ümbritsevat piirkonda. Ta varjab hoolikalt oma isiksust ning kasvatab lossis üles oma tütre Angela. Angela, kes on täielikus teadmatuses oma isa kaksikelust ning salajastest tegemistest, on mures enda armuelu üle. Ta ihaldab prints Fredericit, kuid avastab ahastuses, et ei pruugi saada temaga abielluda, kuna prints on juba kihlatud...

See põnev ja seikluslik ballett, mida on varem harva esitatud, lisati Bolshoi teatri repertuaari alles hiljuti (novembris 2013) ning saab nüüd võimaluse selle kuulsa teatri laval uuesti elule tõusta. Just Bolshoi teatri jaoks Prantsuse koreograafi Pierre Lacotte’i poolt taasloodud “Marco Spada ehk bandiidi tütar” on suurejooneline ja ainulaadne ballett nii tehniliselt, kui teatraalsuse poolest: keerukas koreograafia, viiele solistile loodud viis peaosa, mitmed lavadekoratsioonide vahetused, pea kogu kordeballeti kaasamine, laval on isegi loomad... “Marco Spada” on värske ning rõõmus ballett, kus leidub nii pantomiimi, saatanlikke intriige, tõrjutud kosilasi, kangelannade röövimist, mässu kui armastajate vahelisi arusaamatusi, ning mida seetõttu lihtsalt peab nägema.

* Ballett KULDAJASTU asemel


Levitaja: Pathé Live
Lavastaja: Pierre Lacotte


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.