Batman vs Superman: Õigluse koidik

Batman vs Superman: Õigluse koidik

Batman vs Superman: Dawn of Justice

2h 31min  |  Märul, Seiklus, Fantaasia  |  Kinodes alates: 25.03.2016

Lavastaja Zack Snyderi („Terasmees“) filmis „Batman vs Superman“ kohtuvad Oscari-võitja Ben Afflecki („Argo“) kehastatud Batman/Bruce Wayne ja Henry Cavilli („Terasmees“, „Koodnimi U.N.C.L.E.“) kehastatud Superman/Clark Kent esimest korda suurel ekraanil.

Kartes, et keegi ei kontrolli jumalat meenutava superkangelase tegusid, astub Gotham City hirmuäratav ja võimas õigusemõistja ise vastu suurlinna kõrgesti austatud kaasaegsele päästjale, kuni ülejäänud maailm püüab selgusele jõuda, millist kangelast nad tegelikult vajavad. Samal ajal kui Batman ja Superman on omavahel sõjajalal, kerkib esile uus hädaoht, mis seab inimkonna suuremasse ohtu kui kunagi varem.

Zack Snyderi lavastatud filmis teevad kaasa ka Oscarile kandideerinud Amy Adams („Ameerika afäär“, „Terasmees“) Lois Lane’i rollis, Jesse Eisenberg („Sotsiaalvõrgustik“) Lex Luthori rollis, Diane Lane („Truudusetu“, „Terasmees“) Martha Kenti rollis ja Laurence Fishburne („Tina Turneri lugu“, „Terasmees“) Perry White’i rollis. Oscari-võitjad Jeremy Irons („Muutlik õnn“) ja Holly Hunter („Klaver“) kehastavad vastavalt Alfredit ja senaator Finchi ning Gal Gadot („Kiirete ja vihaste“ filmid) Wonder Womanit/Diana Prince’i.

Snyderi lavastatud film põhineb Chris Terrio ja David S. Goyeri stsenaariumil, milles on võetud aluseks DC Comicsi tegelased, sealhulgas Bob Kane’i loodud Batman ning Jerry Siegeli ja Joe Shusteri loodud Superman.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Zack Snyder
Osatäitjad: Ben Affleck, Amy Adams, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Ezra Miller, Diane Lane, Holly Hunter, Jeffrey Dean Morgan


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.